Het retouradres is: Santho BV, Felix Timmermanslaan 5, 5081SM Hilvarenbeek, Nederland
 

U hebt 30 dagen de tijd om alsnog van uw aankoop af te zien en het product naar ons terug te sturen. U ontvangt dan uw geld terug. Laat ons binnen deze 30 dagen via mail of whatsapp weten (email of whatsapp) dat u gebruik wilt maken van uw retourrecht en vermeld hierbij om welke bestelling het gaat. We stellen het erg op prijs als u ook aangeeft waarom u wilt afzien van de koop, maar dit is niet verplicht. Wel is het vereist dat het horloge ongedragen, onbeschadigd en niet op maat gemaakt is.

 

Indien u gebruik maakt van uw recht de koop te ontbinden vergoedt Naizz.nl het aankoopbedrag van het geretourneerde product, inclusief eventuele bij de aankoop doorberekende verzendkosten. In het geval u hebt gekozen voor achterafbetaling, dragen wij zorg voor stopzetting van de incasso, zodra het product in goede orde retour is ontvangen. Hiervan ontvangt u separaat een bevestiging van Klarna.

 

De retourzending zelf is voor eigen rekening en risico. Dit houdt in dat Naizz niet aansprakelijk is voor beschadiging onderweg en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. We raden dan ook aan het product aangetekend te verzenden, dan is het automatisch verzekerd. Stuur het horloge indien mogelijk in de originele verpakking retour, samen met alle toebehoren (merkverpakking, inkorter, factuur/pakbon).

 

Uiterlijk 2 werkdagen na ontvangst inspecteren wij uw retourzending. Is deze compleet en voldoet deze aan bovenstaande voorwaarden, dan wordt het bedrag uiterlijk na 3 werkdagen teruggestort. Mocht na inspectie nader onderzoek nodig zijn,  dan wordt de afhandelingstermijn maximaal 5 werkdagen verlengd.